Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-live.net


  Paragnosten in Nederland kijken in de sterren en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sophia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-live.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Beste Sophia, ik wilde even doorgeven dat het is gelukt!
Het is altijd super fijn om met je te spreken, alles komt altijd uit! Tot snel weer!




Ervaring van Arman met paragnost Sophia   Ervaring van Arman met paragnost Sophia   Ervaring van Arman geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia, dank je wel nagel op zijn kop.
Je had het weer goed gezien. Wat goed van jou, dank je wel.
Lieve groetjes Inge.

.




Ervaring van Inge met paragnost Sophia   Ervaring van Inge met paragnost Sophia   Ervaring van Inge geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Liefste Sophia,met jou bellen voelt vertrouwd . Je bent een ontzettend fijn en warm paragnoste.




Ervaring van Alexander met paragnost Sophia   Ervaring van Alexander met paragnost Sophia   Ervaring van Alexander geplaatst op 26 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia, ik blijf erin geloven en hopen. Je hebt tot nu toe altijd gelijk gehad. Ik geloof diep in jouw waarnemingen en overtuigingen. We houden moed. Veel liefs Natascha.




Ervaring van Natascha met paragnost Sophia   Ervaring van Natascha met paragnost Sophia   Ervaring van Natascha geplaatst op 26 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia, wauw. Erg onder de indruk en helemaal raak. Vrouw met veel inzichten, goed luisterend oor en op relatiegebied goed inzicht heeft en advies geeft. Warme persoonlijkheid.




Ervaring van Rachel met paragnost Sophia   Ervaring van Rachel met paragnost Sophia   Ervaring van Rachel geplaatst op 26 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia, bedankt voor je consultatie. het klopte wat je zei. Bedankt voor alles Sophia.




Ervaring van Angelica met paragnost Sophia   Ervaring van Angelica met paragnost Sophia   Ervaring van Angelica geplaatst op 21 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia,

Wat ben jij geweldig. Er zijn best veel dingen gebeurd afgelopen jaren en iedere keer weet je mij gerust te stellen en adviezen inzichten mee te geven. Je weet precies hoe ik me voel en wat ik kan verwachten. Je zegt hoe het voorstaat. Daarnaast ben je zon leuke en nuchtere vrouw. Je kan goed luisteren en oordeelt niet. Je bent echt een aanrader.

Liefs,





Ervaring van N.M. met paragnost Sophia   Ervaring van N.M. met paragnost Sophia   Ervaring van N.M. geplaatst op 9 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Voor Sophia waw wat die zei het was raak, heel juist over dingen die ze absoluut niet kon weten. Bedankt ik bel zeker terug. xx B




Ervaring van Berlinda met paragnost Sophia   Ervaring van Berlinda met paragnost Sophia   Ervaring van Berlinda geplaatst op 21 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Dankjewel lieve Sophia, voor de super reading. Onmiddellijk gaf jij klare en duidelijke antwoorden. Ik ga je zeker nogmaals contacteren als ik het niet meer zie zitten.




Ervaring van Roos met paragnost Sophia   Ervaring van Roos met paragnost Sophia   Ervaring van Roos geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia, wat heb je mij een vertrouwen gegeven. Je wist mij precies te vertellen waar ik naar opzoek was en daar ben ik je zo dankbaar voor. Veel liefs Manuela




Ervaring van Manuela met paragnost Sophia   Ervaring van Manuela met paragnost Sophia   Ervaring van Manuela geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve sophia, bedankt voor alle gesprekken en er voor mij zijn. Jij bent echt een heel mooi mens. Voor jou de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en ik zal je in dit jaar ook geregeld bellen. Veel liefs Lisa.




Ervaring van lisa met paragnost Sophia   Ervaring van lisa met paragnost Sophia   Ervaring van lisa geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Dank voor alle hulp in 2022. Bedanktt voor de fijne gesprekken. Ik ga je zeker weer bellenn in 2023. Gelukkig nieuw jaar.




Ervaring van Alexander met paragnost Sophia   Ervaring van Alexander met paragnost Sophia   Ervaring van Alexander geplaatst op 31 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia, je bent een topper zo eerlijk en zuiver. Heb me na het gesprek zo goed gevoeld en voel me nog top, de reading was heftig intens, maar nodig om me zo te voelen.



Oprecht dank.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van Anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia, gisteren en vanmorge (25/12) met je gebeld. Ik wou je laten weten dat net je voorspelling ivm contact is uitgekomen, exact als je zei! Je kan je wel voorstellen met hoe blij ik ben dat er contact, reactie is gekomen, maar ik wou je toch graag laten weten dat ik u zie als mijn allerbeste kerstcadeau dit jaar. Ik heb op deze twee dagen heel veel geleerd van je en ben sprakeloos van je zuivere gaven.

Dank je wel. Een kerst om nooit te vergeten dankzij u. Dank je wel voor de duidelijkheid, de kracht, de moed en de hoop die je me gegeven hebt. Jouw manier van werken laat geen twijfel over.
Veel liefs x




Ervaring van e met paragnost Sophia   Ervaring van e met paragnost Sophia   Ervaring van e geplaatst op 25 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve sophia, ik heb donderdag met je gebeld om te vragen of er deze week nog contact kwam. En wauw vandaag zondag kreeg ik een bericht van hem (Pieter) haha wat ben jij goed. Dankjewel lieverd. Ik bel je snel. Lieve groet, Lisa




Ervaring van Lisa met paragnost Sophia   Ervaring van Lisa met paragnost Sophia   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hoi Sophia, Wat jij zei heeft die persoon letterlijk gezegd helemaal gelijk gehad, zo bijzonder. Ik bel snel weer xx Chris




Ervaring van Christella met paragnost Sophia   Ervaring van Christella met paragnost Sophia   Ervaring van Christella geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Ik heb voor de eerste keer met Sophia een consult gehad en het voelde heel goed aan. ze had echt gelijk. Aan te raden helderziende.




Ervaring van Paul met paragnost Sophia   Ervaring van Paul met paragnost Sophia   Ervaring van Paul geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Beste Sophia, alles wat u zei klopt tot in de detail. Bepaalde dingen kon ik niet plaatsen, omdat ik daar niet op de hoogte van ben. Aanrader. Ik moet zeggen, ik was heel blij om u gesproken te hebben. Een zuiver, to the point consult. U zult nog zeker van me horen. groetjes Anton




Ervaring van Anton met paragnost Sophia   Ervaring van Anton met paragnost Sophia   Ervaring van Anton geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia, Bedankt voor de wijze inzichten en waardevolle raadgeving. Ik ga het anders aanpakken. Tot gauw je bent een zeldzame parel. Liefs Josine.




Ervaring van Josine met paragnost Sophia   Ervaring van Josine met paragnost Sophia   Ervaring van Josine geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia, dankuwel voor ons gesprek. ik krijg kippevel door wat u zei. Jij bent echt een top medium Sophia. En ik kan Sophia aan iedereen aanraden echt top.




Ervaring van Sophie met paragnost Sophia   Ervaring van Sophie met paragnost Sophia   Ervaring van Sophie geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  hoi Sophia,

dankjewel voor je steun.
De waarheid is aan het licht gekomen.

Jij bent een aanrader voor iedereen d Ik ga je zeker nog contacteren. Dank je.




Ervaring van Sara met paragnost Sophia   Ervaring van Sara met paragnost Sophia   Ervaring van Sara geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hallo Sophia, bedankt voor ons fijn gesprek vorige week. En inderdaad zoals je voorspelde is mijn zaak zeer positief uitgekomen. Bedankt en tot snel!
Groetjes uit Spanje.




Ervaring van Roy van Hemert met paragnost Sophia   Ervaring van Roy van Hemert met paragnost Sophia   Ervaring van Roy van Hemert geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Je bent een super lieve vrouw je bent echt de beste en bedankt voor de super lieve boodschappen je bent echt de beste dankje wel




Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 14 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  En opnieuw zat uw pendel goed! Je zag contact voor deze week en ja hoor er is vandaag contact geweest. Je kreeg het weer heel goed door. Ik
Bel je nog om alles te vertellen. Lieve groet. Je weet wel wie ik ben.




Ervaring van Bloem met paragnost Sophia   Ervaring van Bloem met paragnost Sophia   Ervaring van Bloem geplaatst op 4 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia, je gaat me nog zeker horen.
Helemaal omdat je zo helder kan kijken.
Bedankt, Meine.




Ervaring van Meine met paragnost Sophia   Ervaring van Meine met paragnost Sophia   Ervaring van Meine geplaatst op 2 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia, dank je wel voor het mooie gesprek met mijn overleden vader en symbool van de kersen. Veel liefs Kelly




Ervaring van Kelly met paragnost Sophia   Ervaring van Kelly met paragnost Sophia   Ervaring van Kelly geplaatst op 27 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hoi hoi
Je bent de beste hier. Dankjewel voor de goeie dingen, spreek je snel.




Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hey lieve schat!
Bedankt weer voor je mooie kaartlegging!
Heb nu al een aantal keer ervaren, dat alles wat jij doorkrijgt, ook daadwerkelijk uitkomt!
Zo ook ons laatste gesprek, alles is gegaan zoals jij voorspelde.
Vanochtend jou weer ff gebeld om te zeggen dat je weer gelijk hebt gehad!
Je bent echt een schat, en raad iedereen jou aan, die het toch eng vind om een medium te bellen, jij bent zorgzaam en brengt alles heel liefdevol.
Bedankt lieverd!
Tot gauw xxx




Ervaring van Kiss the cook met paragnost Sophia   Ervaring van Kiss the cook met paragnost Sophia   Ervaring van Kiss the cook geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen.

Je bent de beste voor mij.
Je opent mijn ogen voor de waarheid. Dank voor alles,




Ervaring van Jeniffer met paragnost Sophia   Ervaring van Jeniffer met paragnost Sophia   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia is een heel lieve vrouw . Ze is snel en krijgt veel informatie door in korte tijd . Er zijn al vorige voorspellingen van haar uitgekomen en ook haar pendel zit meestal juist .
Ze is ook super meelevend en probeert op alle vragen antwoord te verkrijgen .
Na een consult met haar voel ik me altijd beter en sta ik leer in mijn kracht . Bedankt lieve Sophia .
Van mij krijg je alle sterren van de hemel .
Lieve groetjes Vlinder .




Ervaring van Vlinder  met paragnost Sophia   Ervaring van Vlinder  met paragnost Sophia   Ervaring van Vlinder geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  U bent fantastisch. Alles is uitgekomen.




Ervaring van Monique met paragnost Sophia   Ervaring van Monique met paragnost Sophia   Ervaring van Monique geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hoi Sophia,
Bedankt je bent de beste op deze lijn. Dankjewel ik hou jou op de hoogte, tot snel je bent een lieve vrouw.
Bedankt .




Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Goedemiddag.
U vandaag voor de eerste keer gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Ik kom zeker bij u terug.




Ervaring van Amalia met paragnost Sophia   Ervaring van Amalia met paragnost Sophia   Ervaring van Amalia geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Toch al een aantal zaken uitgekomen in de situatie. Sophia is een hele lieve en eerlijk. Bedankt voor je inzicht lieve Sophia. Ik houd je op de hoogte.




Ervaring van Ano met paragnost Sophia   Ervaring van Ano met paragnost Sophia   Ervaring van Ano geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hoi Sophia
Dankje wel jij bent beste en verbinding viel weg .
Ik spreek je gauw weer.
.




Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-live.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-live.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-live.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-live.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden