Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-live.net


  Paragnosten in Nederland kijken in de sterren en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Nina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-live.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Je bent echt een goed medium en je begrijpt mij. alles klopte tot in het kleinste detail. Wat ben jij goed. Tot snel .




Ervaring van Camille met paragnost Nina   Ervaring van Camille met paragnost Nina   Ervaring van Camille geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Dankjewel voor je extra bevestiging en dat je zo rustig blijf. ik laat je het weten hoe het af loopt dat we een relatie krijgen .

Ellina.




Ervaring van E met paragnost Nina   Ervaring van E met paragnost Nina   Ervaring van E geplaatst op 26 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Bedankt voor je consult.
ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik wil jou bedanken voor het inspirerende consult. Lieve groet Paulina.




Ervaring van Paulina met paragnost Nina   Ervaring van Paulina met paragnost Nina   Ervaring van Paulina geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Bedankt voor het fijne gesprek en je heldere uitleg Nina. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen.
Bedankt dat je altijd voor mij klaarstaat en voor je wijze gesprekken.
Liefs, Diana.




Ervaring van Diana met paragnost Nina   Ervaring van Diana met paragnost Nina   Ervaring van Diana geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hi Nina, ik sprak je vandaag over een heleboel verschillende zaken. Heel erg bedankt voor je luisterend oor en ik ben ook zo blij dat ik eindelijk rustig vaarwater heb. Wat ik nog 't allerliefts vond dat jij ook zo blij. Thanks for being there.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hoi Nina,
Ik belde je van de week omdat ik plots 2 weken niets van mijn vlam had gehoord. Ik was in de veronderstelling dat ik aan het einde van de maand pas weer wat zou horen. Jij zei nee hoor dat wordt morgen. En inderdaad, vrijdagochtend kreeg ik een berichtje, en inderdaad hij is niet boos. Nu ben ik benieuwd naar wat er in de zomer te gebeuren staat, ik hoop zo dat je dan ook gelijk mag hebben. Grtjs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Ik heb je vandaag gesproken en wou je even bedanken voor de steun en de advies die je me gaf. Met heel weinig informatie kon je de situatie heel goed inlezen. Ik kijk uit naar je voorspellingen die zonder twijfel zullen uitkomen.




Ervaring van L. met paragnost Nina   Ervaring van L. met paragnost Nina   Ervaring van L. geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Mijn steun en toeverlaat voor al jaren. Je ziet alles zo goed en geeft goede adviezen. Ik verwacht dat alles deze keer ook weer zo gaat als je zei en het eerste deel klopte al ook al wilde ik het niet geloven dat er een andere man zou komen.
Een positief, lief en meedenkend persoon. Zeker bellen.




Ervaring van Reshma met paragnost Nina   Ervaring van Reshma met paragnost Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Ik hoop dat uw voorspellingen weer uitkomen.
Dank voor het goede gesprek Nina en de steun dat je mij geeft. je bent heel goed.




Ervaring van Cor met paragnost Nina   Ervaring van Cor met paragnost Nina   Ervaring van Cor geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  ik vind Nina geweldig. Met het schrijven van een getuigenis wil ik je bedanken. U bent helder en duidelijk, daarbij geheel betrouwbaar en vol toewijding.




Ervaring van Catharina met paragnost Nina   Ervaring van Catharina met paragnost Nina   Ervaring van Catharina geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Super lieve vrouw en haar voorspellingen komen echt uit.
Dankjewel lieve nina .




Ervaring van M met paragnost Nina   Ervaring van M met paragnost Nina   Ervaring van M geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hoi Nina,
Ik vind u echt een top van een helderziende, eerlijk en vol goede inzichten.
Fijn ook om te horen dat mijn eigen intu´tie me niet in de steek laat. Ik zal jou zeker terugbellen. Met groet,Donald.




Ervaring van Donald met paragnost Nina   Ervaring van Donald met paragnost Nina   Ervaring van Donald geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Lieve Nina, heel speciaal hoe jij alles ziet. Vond ons gesprek zeer boeiend. Consult is altijd de moeite waard.
Liefs, JosÚ .




Ervaring van JosÚ met paragnost Nina   Ervaring van JosÚ met paragnost Nina   Ervaring van JosÚ geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina is echt een aanrader. Super leuke vrouw om mee te praten en haar voorspellingen komen ook nog eens uit. Ze wist heel correct dat ik een telefoontje zou krijgen diezelfde dag tussen 14 en 15uur wat betreft mijn sollicitatie met goed nieuws. Ze weet heel goed dingen uit te leggen en wat er in de ander speelt. Topper. Liefs Ratna.




Ervaring van Ratna met paragnost Nina   Ervaring van Ratna met paragnost Nina   Ervaring van Ratna geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina, Hartelijk dank voor het hele fijne gesprek Ik hoop dat ik je in de toekomst nogmaals mag spreken. Bart.




Ervaring van Bart met paragnost Nina   Ervaring van Bart met paragnost Nina   Ervaring van Bart geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Wat ben jij een bijzondere vrouw. Met liefde, compassie en eerlijkheid zonder te oordelen geef jij alles door. Je mengt niet met jezelf. Je bent er volledig voor mij. Wat er ook uitkomt ik ben je ontzettend dankbaar. Liefs vanuit mijn hart voor jou Lucinda.




Ervaring van lucindagras@gmail.com met paragnost Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com met paragnost Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Sorry Nina,

Verbinding werd verbroken. Beltegoed was op.
Hartelijk dank voor jouw woorden.
Probeer vertrouwen te krijgen.

Je bent een goed en lief medium.

Groetjes,
Karin x.




Ervaring van Karin met paragnost Nina   Ervaring van Karin met paragnost Nina   Ervaring van Karin geplaatst op 17 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Lieve Nina,
Ik heb je nu al een aantal keren gesproken. Je bent echt een hele lieve positieve vrouw. Ik hoop dat je mooie voorspellingen uitkomen. Ik heb er wel steeds weer wat meer vertrouwen in.
Fijn om je in ieder geval steeds te spreken.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Nina   Ervaring van Karin met paragnost Nina   Ervaring van Karin geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hoi Nina, ik belde je om te vragen of een financiering door kon gaan. Ikzelf had mijn twijfels, maar jij zei dat het zou lukken. En alweer heb je gelijk gekregen. Ik bel je al jaren en je voorspellingen komen. Dank je wel dat je er bent, ook nu ik wat minder kan bellen naar de lijn. Met liefs, je weet wel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Oh wat hou ik van haar. ik word spontaan blij als ik haar stem weer mag horen een prachtige vrouw met haar hart op de juiste plek. Haar voorspellingen en haar advies zijn kloppend en ben blij zo een lieve vrouw ontmoet te mogen hebben.




Ervaring van amira met paragnost Nina   Ervaring van amira met paragnost Nina   Ervaring van amira geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  lieve Nina, je bent echt een lieverd. Jij stelt mij gerust en de voorspellingen kloppen.
Dank je wel.




Ervaring van christel met paragnost Nina   Ervaring van christel met paragnost Nina   Ervaring van christel geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Dankjewel Nina, fijn gesprek gehad.
Fijne dag nog.




Ervaring van Christa met paragnost Nina   Ervaring van Christa met paragnost Nina   Ervaring van Christa geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina. Bedankt voor je consult. Je zegt precies wat het is over schoonmoeder van mijn zoon. En je voelt de dingen zo goed aan. Super bedankt.




Ervaring van Moen met paragnost Nina   Ervaring van Moen met paragnost Nina   Ervaring van Moen geplaatst op 31 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina is zo goed. Ze heeft zelfs letterlijk de woorden geciteerd die later zijn gezegd door iemand anders. Vaker voorgekomen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Met Nina kun je altijd een open gesprekken leuk gesprek voeren. Ze is er direct een die zegt waar het op staat. Daarbij is ze ook nog is super gezellig om mee te kletsen. Ze heeft antwoord op alles. Ook als het antwoord niet leuk is om te horen. Super schat is ze.

Liefs de lastpak :).




Ervaring van A. met paragnost Nina   Ervaring van A. met paragnost Nina   Ervaring van A. geplaatst op 29 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Raak in alles. Nina is erg goed en wat ze zegt komt uit. Een dame die echt inzichtelijk kijkt en tools aanreikt gepaard met haar zuivere gave. Echt een aanrader. Ben superblij met je Nina. Dank je wel Nina. Ik hou je op de hoogte. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Ik belde Nina op om te vragen of iemand weer contact zou opnemen in de toekomst. Ze zei binnen 10 dagen en ja hoor. Ik kreeg een appje binnen die dagen. Bel haar al jaren en het is altijd raak.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hoi Nina, sorry ben door mijn belminuten heen. We hadden het over mijn vlam die ik van me af heb geduwd waar ik het nu zo moeilijk mee heb. Bedankt dat je er altijd voor me bent en je luisterend oor. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hoi Nina, ik heb altijd een mooie huid gehad. Sinds een jaar heb ik last van puistjes en vlekken in mijn gezicht. En dat terwijl ik er gezonde lifestyle op nahoud. In september vroeg ik aan jou of dit nog lang zou aanhouden en jij zei nee hoor nog een maand of 3. En inderdaad het is nu december en alles trekt weg.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Beste Nina, bedankt voor je antwoorden op sommige vlakken heb je gelijk de rest zie ik wel. Fijne werkweek.




Ervaring van Rita met paragnost Nina   Ervaring van Rita met paragnost Nina   Ervaring van Rita geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Beste Nina, jij bent heel goed je weet precies wat de antwoorden zijn. Een compliment Nina en nog bedankt. Voor jouw steun groetjes Rina.




Ervaring van rina met paragnost Nina   Ervaring van rina met paragnost Nina   Ervaring van rina geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Onlangs kreeg ik van Nina te horen dat ik een teleurstelling zou hebben in de prive sfeer. Ik dacht op welke manier dan. En ja hoor binnen een week had ik een afspraak om iets te ondernemen waar ik hulp bij nodig had en dezelfde dag melden 3 mensen zich af. Superblij met je advies en luisterend oor.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Al vaak met Nina gebeld, vlotte dame, zonder aarzeling antwoorden, en vaak raak over wat ik wens te weten. Deze maal eerste maal een mailtje wilde ook eens wat lezen keigoed. C C.




Ervaring van Chapo met paragnost Nina   Ervaring van Chapo met paragnost Nina   Ervaring van Chapo geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Super lieve en eerlijke vrouw
Bedankt
Irma .




Ervaring van Irma met paragnost Nina   Ervaring van Irma met paragnost Nina   Ervaring van Irma geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Beste Nina ,

Blij met u gepraat te hebben alles klopt zoals en bus
Bedankt tot de volgende
Grt Tanja.




Ervaring van Tanja met paragnost Nina   Ervaring van Tanja met paragnost Nina   Ervaring van Tanja geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-live.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-live.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-live.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-live.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden